Akkuş, Darbe Girişimi Karşısında Tek Vücut Oldu

Ülkemizde yaşanan darbe kalkışmasına tüm Türkiye'de olduğu gibi Akkuş'ta da vatandaşlardan büyük tepki geldi. Başta İstanbul ve Ankara'da yaşanan gelişmeleri takip eden Akkuşlular gece yarısı sokaklara dökülerek iradelerine sahip çıktılar.

 

Hiçbir organizasyon yapılmadan kendiliğinden toplanan grup önce araçlarıyla konvoy halince ilçenin sokaklarında klakson çalarak hain girişimi protesto ettiler.

 

Grup daha sonra İstiklal Caddesi üzerinde sloganlar eşliğinde yürüyüş yaparak ilçe emniyet müdürlüğü önüne geldiler. Burada Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila ve Belediye Başkanı İsa Demirci ile görüşen vatandaşlar emniyet güçlerinin yanında olduklarını canları pahasına ilçeyi kimseye teslim etmeyeceklerini açıkladılar.

 

Başkan Demirci vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Bizi yalnız bırakmadığınız ve demokrasiye sahip çıktığınız için sizlere minnettarız. Bir grubun girişimi var, ama muvaffak olamayacaklar. İnşallah sorun olmayacak. Hep birlikte göreceğiz, bu millet sabaha bir kez daha kazanacak, ülkede demokrasi kazanacak, endişe etmeyin" dedi.

 

Kaymakam Hüseyin Atila İse "Sizler destek vererek üzerinize düşeni yaptınız. Sağduyulu davranışınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Vatandaşlar daha sonra Kaymakam Hüseyin Atila ve Belediye Başkanı İsa Demirci ile birlikte istiklal marşını okuyarak ilçe emniyet müdürlüğü önünden ayrıldılar.

 

İlçede ayrıca gece boyunca salalar okundu.

 
 
 

 

 

 

Haber kaynağı: akkus.bel.tr

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003971836
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
213
824
213
3962838
27633
42931
3971836

Your IP: 3.138.108.183
Server Time: 2024-05-20 06:14:30
Kimler Çevrim İçi

7 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5