Yurt İnşaatına İlk Kazma Vuruldu

Akkuş İlçesi kamu yatırımları bakımından şantiyeye döndü. Kısa süre önce ilçe merkezinde ve Akpınar Mahallesi'nde yapımına başlanan aile sağlığı merkezlerinin ardından, bugünde ilçe merkezine yapılacak olan 200 kişilik ortaöğretim kız öğrenci yurdu için ilk kazma vuruldu. Yüklenici firma yurt inşaatının hafriyat çalışmalarına başladı.

Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Belediye Başkanı İsa Demirci ile firma sahipleri Cemal ve Caner Bayrak hafriyat yapılan alanda incelemelerde bulundular.

İlçeye, Ak Parti Eski Milletvekili Mustafa Hamarat ve Belediye Başkanı İsa Demirci'nin uzun uğraşları sonucu kazandırılan yurdun 600 iş gününde bitirilmesi planlanıyor.

Hafriyat alanındaki incelemeler sırasında bir açıklama yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Yurt binasının ilçemize kazandırılmasında emeği geçenlere ve binanın yerini bağışlayan eski belediye başkanımız Kemal Güngör'e teşekkür ediyorum. Uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu bu aşamaya gelindi. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

İlçe Kaymakamı Hüseyin Atila ise açıklamasında, "İlçemizin önemli bir ihtiyacı olan kız yurdunun inşaatı için ilk kazmanın vurulması bizim için mutluluk vesilesi ilçemizin önemli bir ihtiyacı daha bu şekilde çözülmüş oldu. Yurdun ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yurdun yapılacağı arsayı Akkuş Eski Belediye Başkanı Kemal Güngör bağışlamıştı.

 
 
 
 

 

 

 

Haber kaynağı: akkus.bel.tr

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003972130
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
507
824
507
3962838
27927
42931
3972130

Your IP: 18.220.179.171
Server Time: 2024-05-20 15:08:11
Kimler Çevrim İçi

7 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5