Akkuş'un Değerleri 4. Kez Bir Araya Geldi

Akkuş’un zor şartları altında eğitim alan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde önemli noktalara gelen kişiler, Akkuş’un Yetiştirdiği Değerler adlı programda 4. kez Akkuşlu öğrencilerle buluştu. Akkuş Belediye Başkanlığı ve ilçe kaymakamlığınca öğrencilerin ufkunu açmak, onlara rol model olma anlamında gerçekleştirilen program 3 gün sürdü. Programın 1. gününde, ilçeye gelen misafirler okulları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler.  

Programın 2. gününde değerler buluşması Akkuş Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. buradaki programa, Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve Akkuş’un değerleri olarak görülen 23.ve 24. dönem Ak Parti Ordu Milletvekili Avukat Mustafa Hamarat, Emekli Jandarma Albay Fehmi Şahin, Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Bolatlı, İşadamı Güner Çakıroğlu, AKDER Başkanı Erol Coşkun, İstanbul Akkuşlular Derneği Başkanı Erol Savaş, Gökçebayır Derneği Başkanı Orhan Bıyık, Samsun Akkuşlular Derneği Başkanı Necmettin Yıldız, Gedikli Derneği Başkan Yardımcısı Orhan Aydın, AKDATDER Başkanı Aydın Güllü ve öğrenciler katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, öğrencilerin katılımcıları iyi dinlemesini ve örnek almasını istedi. Öğrencilerden beklentilerini dile getiren Demirci, şöyle konuştu: “Akkuş’ta doğmuş büyümüş ülkemizin değişik yerlerinde görev yapan, ülkemize hizmet eden değerli bürokratlarımız var. Akkuş’un yetiştirdiği değerler sadece burada bulunan arkadaşlarımızla sınırlı değil, önümüzdeki yıllarda da farklı dallardaki değerlerimizi sizlerle buluşturacağız. İlçemizin imkânları kısıtlı, zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyoruz. Bizim çocuklarımızın okumaktan başka çaresi yok, onun için çocuklarımızı okuturken kendilerine bir model seçmeleri gerektiğini amaçladığımız bir program bu. 4. kez yaptığımız bu program bundan sonraki yıllarda da devam edecek, bizim tek hedefimiz öğrencilerimize iyi bir gelecek hazırlamak"

Başkan Demirci'den sonra söz alan Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila ise, "Öğrencilerimiz için böyle bir program düzenlenmesi onların geleceğe hazırlanması bakımından çok önem arz ediyor. Siz öğrenciler gerçekten çok şanslısınız bizim ilçemizde böyle bir program düzenlenmiyor, düzenlenmesini çok isterdim" dedi.

Kaymakam Atila'nın konuşmasından sonra sırasıyla, 23.ve 24. dönem Ak Parti Ordu Milletvekili Avukat Mustafa Hamarat,Emekli Jandarma Albay Fehmi Şahin, İşadamı Güner Çakıroğlu, Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Bolatlı, AKDER Başkanı Erol Coşkun, İstanbul Akkuşlular Derneği Başkanı Erol Savaş, Gökçebayır Derneği Başkanı Orhan Bıyık, Samsun Akkuşlular Derneği Başkanı Necmettin Yıldız, Gedikli Derneği Başkan Yardımcısı Orhan Aydın söz alarak hayat hikayelerinden ve başarmanın yollarından bahsederek öğrencilere bilgiler verdiler.

Akkuş Değerleriyle Buluşuyor Programı son gün yapılan istişare toplantısı ile sona ererken bu yıl 4.sü yapılan programın gelecek yıllarda da yapılmasına karar verildi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Haber kaynağı: akkus.bel.tr
whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003972079
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
456
824
456
3962838
27876
42931
3972079

Your IP: 18.222.122.185
Server Time: 2024-05-20 13:31:49
Kimler Çevrim İçi

14 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5