Akkuş Belediyespor'un Malatya Seferi Başladı

 

Bu yıl tarihinde ilk kez katıldığı Türkiye Erkekler Voleybol 3. Ligi'nde fırtınalar estiren Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı, 3. grupta aldığı başarılı sonuçlarla adını plaf off'a yazdırmıştı. Malatya'da oynayacağı Türkiye Yari Final Play Off Maçları için tüm hazırlıklarını yapan yeşil beyazlılar bu ile gitti. Yolculuk öncesi takımın son antrenmanını Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ile Belediye Spor İşleri Müdürü Soner Efil'de izledi.

Antrenmanda Antrenör Ali Kaya ve voleybolcularla tek tek görüşen Başkan Demirci takıma moral depoladı.

Antrenman sonrası takımı Malatya'ya yolcu eden Başkan Demirci, yolculuk öncesi yaptığı açıklamada, "Hocamızı ve oyuncularımızı öncelikle gruptaki başarılarından dolayı kutluyorum. Grupta bizi hesaba katmayanlar yanıldı, takım ruhu ve kardeşlik ortamıyla güzel neticeler aldık. Evimizde ve deplasmanlarda liderlerle oynadığımız bütün maçları alarak tüm hesapları altüst ettik. Dolayısıyla Malatya'da bizim için çok zor olmayacak. Arkadaşlarımıza güveniyoruz, bu birliktelik orada da bize başarı getirecektir. Hedef play off değilken bir anda play off oynamaya hak kazandık, madem Malatya'ya gidiyoruz, hedef 2. lig olsun diyoruz. Malatya'da hayırlı neticeler alarak 2. lige çıkacağımıza inanıyorum. Malatya'da maçlarımızı kazanıp Ankara'ya gittiğimizde bizleri birkaç bin seyircinin beklediğini biliyoruz. Bundan sonrası Akkuş için, Akkuş'un tanıtımı için ve geçliğimiz için hayırlı olsun" dedi.

Başkan Demirci'nin konuşmasının ardından takım Malatya'ya hareket etti.

Türkiye genelinden 16 takımın katıldığı Malatya'daki yari final play off maçları 15,16,17 Mart tarihlerinde yapılacak. Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı A grubunda Balıkesir Bigadiç Belediyesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Siirt Spor Lisesi ile mücadele edecek. 4 grupta yapılacak olan karşılaşmalarda, gruplarında ilk 2 sırayı alan 8 takım Ankara'da 2. lige çıkmak için final maçları yapacak. Final maçları sonrası 4 takım 2. ligde oynamaya hak kazanacak.

 
 
 
 
 

 

 

Haber kaynağı: akkus.bel.tr

whatsapp-hatti & Duyuru Panosu

>

ÇINAR HUKUK VE ARABULUCUK BÜROSU

Menu
Arşivlenmiş İçerik
Site Giriş Bilgisi
003965055
Bugün
Dün
Bu Hafta
Geçen Hafta
Bu Ay
Geçen Ay
Tümü
279
938
2217
3952849
20852
42931
3965055

Your IP: 3.142.164.174
Server Time: 2024-05-15 07:40:54
Kimler Çevrim İçi

11 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Son Kullanıcı
  • özcansütcü
  • admin
  • Yönetim
Önemli Linkler
Dernek Siteleri
Akkuş İlçesi Web Siteleri
Reklam verebilirsiniz-1

Reklam verebilirsiniz-2

Reklam verebilirsiniz-3

Reklam verebilirsiniz-4

Reklam verebilirsiniz-5