23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Müdürlüğümüze Ziyaret Gerçekleştirildi.
22 Nisan Cuma günü Akkuş Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sayın Hayati İPTAŞ ve Coğrafya Öğretmeni Nigar UYSAL eşliğinde 3 öğrenci ile beraber İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfettin GÜL’ü makamında ziyaret ettiler.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfettin GÜL makamını Akkuş İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine bıraktı. Temsili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü makamına oturan Akkuş İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Beyza Nur KAYKUSUZ, Bayrak şiirini okudu.
Ziyaretten son derece memnun kaldığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfettin GÜL, bugünün çocuklarının geleceğin koltuklarına oturmasından gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti.
Haber kaynağı: http://akkus.meb.gov.tr/