Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun sergilediği "Ayyar Hamza" oyunu Akkuş İlçesi'nde sahne aldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında oynanan ve Osmanlı döneminde kız isteme geleneklerinin canlandırıldığı oyunu Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ile kalabalık bir vatandaş topluluğu izledi.
Geleneksel Türk tiyatrosunun temel taşlarından olan ve orta oyununun en beğenilen örnekleri arasında gösterilen "Ayyar Hamza" izleyenler tarafından beğenildi.
Oyunun bitiminde sanatçıları tek tek tebrik ederek günün anısına plaket takdim eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Siyasetçilerle sanatçıların ortak yönü seyircidir, karşısındaki kalabalıktır, bu iki kesimde, kalabalık ne kadar fazlaysa yapılan işten o kadar haz alınır. Akkuşlular bu akşam oyuncularımızı yalnız bırakmadılar, oyuncularımızda bizlere güzel bir akşam yaşattılar. Sanata ve sanatçıya verdiği destekler ve oyunun ilçemizde sahnelenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a ve bizlere güzel bir akşam yaşatan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.